Lepas balik je dari Perlis terus esok nye tu pergi Terengganu. Holiday lagiiii ! Bestttt. Perhentian Island pulau ke 11 yang tercantik kat dunia. Dasar laut nye memang terbaekkkkkk ! Pergi sendiri rasa sendiri šŸ˜» jalan banyakkkkk, shopping pun banyakkk jugak. Huh.

Selesai semua urusan kat kampus tadi. Lega ! Nasib baik lah bawak my Mr.Myvi. Kalau tak boleh pengsan kot penat nak ulang-alik sana sini. Seronok tengok suasana kampus. Rasa rindu pulak nak pergi kelas. Lepas selesai semua tu pergi pulak melawat tempat2 dating dulu dulu. Ehhhhh . Haha mengimbau kenangan manis orang cakap. Nak nangis je rase nyeeee rindu semua tempat kat sini !

Heyyyy ! Semalam sampai Perlis. Ok mcm biasa, jejak je Perlis terus jerit PANASSSSSS ! Perlis dan panas tak dapat dipisahkan lah kan haha. Tapiiii excited kottt masuk je Perlis terus dalam kepala otak ni play balik mcm video tu haaa semua kenangan kat Perlis ni. Kenangan zaman sekolah, kenangan zaman universiti. Kenangan bercinta cintun ehh cewahhh ke situ pulak hahahahahaha. Hmm ye lah entah bila la pulak kan lepas ni nak datang sini lagi. Rinduuuu ! Rindu giler !

Heyyyy ! Semalam sampai Perlis. Ok mcm biasa, jejak je Perlis terus jerit PANASSSSSS ! Perlis dan panas tak dapat dipisahkan lah kan haha. Tapiiii excited kottt masuk je Perlis terus dalam kepala otak ni play balik mcm video tu haaa semua kenangan kat Perlis ni. Kenangan zaman sekolah, kenangan zaman universiti. Kenangan bercinta cintun ehh cewahhh ke situ pulak hahahahahaha. Hmm ye lah entah bila la pulak kan lepas ni nak datang sini lagi. Rinduuuu ! Rindu giler !

Tomorrow

Esok akan kembali ke Indera Kayangan. Eh eh ehh nanti duluu. Jangan terlampau excited lagi. Balik sana buat clearance uitm. Excited gilerr gilerrr gilerrr wa cakap sama luuuu nak balik Indera Kayangan wehhh. Rindu sangat ! Rindu kenangan kat sana, rindu orang kat sana. Ehhh tak main jeeeeeee. Memang rindu lah suasana kat sana. Aman damai hijau je. Ye lah dari zaman sekolah kat sana sampai ke zaman universiti. Haaa amek kau punya lama dan dah sebati pun dengan jiwa. Haha. Poyo lelebih je kan. Puihhh haha. Punya pasal lah yang cakap Indera Kayangan tak best, tapi yang pasti aku suka aku enjoy ! Kan kan. Wait for me Indera Kayangan ! ^^

academic-breakfast
academic-breakfast:

Your Name: Maddy Hansen 
Where You Live: Boise, Idaho
Institution: Boise State University
Your Job: student in literature, rhetoric and composition, and gender studies; campus programming assistant; writing tutor
Your Research in 5 Words: mythologies of gendered and queered readerships
Your Breakfast in 5 Words: simple, quick, indulgent, fresh, self-caring

Your Food Philosophy in 10 Words: Eating while poor and fat is complicated but potentially subversive.

academic-breakfast:

Your Name: Maddy HansenĀ 

Where You Live: Boise, Idaho

Institution: Boise State University

Your Job: student in literature, rhetoric and composition, and gender studies; campus programming assistant; writing tutor

Your Research in 5 Words: mythologies of gendered and queered readerships

Your Breakfast in 5 Words: simple, quick, indulgent, fresh, self-caring

Your Food Philosophy in 10 Words: Eating while poor and fat is complicated but potentially subversive.